21 de maig 2009

Projecció de Hawaiian Starlight


Us espero a tots a la projecció de la pel·licula "Hawaiian Starlight" que tindrà lloc Divendres 22 de Maig, a les 20h00, a l'Auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria.

El cim del Mauna Kea, a 4200m d'altitud, ofereix la millor vista del Cosmos del hemisferi nord. La pel·licula "Hawaiian Starlight" ha tardat 7 anys en ser produïda per l'astrònom del Canada-France-Hawaii Telescope, el Dr. Jean-Charles Cuillandre. Aquest viatge per l'espectacular bellesa del volcà i la seva connexió amb l'Univers es basa en la màgia de la fotografia en time-lapse i l'inspiradora banda sonora de Halo, composta per Martin O'Donnell i Michael Salvatori.

La pel·licula serà presentada pel seu director, el Dr. Jean-Charles Cuillandre.

Per més informació sobre el film visiteu la seva web: http://www.cfht.hawaii.edu/HawaiianStarlight/welcome.html

No hi falteu!!!

2 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

  2. I will recommend anyone looking for a Business loan to Mr Benjamin who helped me with a Four Million USD loan to start my business and it was fast. When obtaining a loan from them it was surprising how easy they were to work with.The process was fast and secure. It was definitely a positive experience.Avoid scammers on here and contact Mr Benjamin On. 247officedept@gmail.com . WhatsApp...+ 19893943740. if you are looking for a business loan.

    ResponElimina